top of page
2020-08-24 025 (3).JPG

Wendy van Ewijk

Biodanza med Wendy

Drammen/Asker

"Biodanza berørte hjertet og sjelen min, og har vært min pasjon og medisin siden jeg startet å danse i Nederland i 2008. Hver gang jeg danser er det som å komme hjem til mitt sanne jeg. Et nytt eventyr utfoldes, min egen historie, her og nå. Når jeg danser så føler jeg meg levende, opplever en frihet og en hjertefølt glede i å bare kunne være meg selv, uttrykke og dele fra essensen, hva som lever inni meg akkurat nå. Det å være sammen i dyp menneskelig kontakt, der vi nærer og løfter hverandre og får det beste i oss frem. Jeg føler at Biodanza vekker vår evne og lengsel i meg og i oss til å gjøre verden til et bedre sted."

Wendy fullførte den teoretiske delen av Biodanza lærerutdanning ved Norsk Biodanzaskole i 2017 og i 2018 startet hun en gruppe i Drammen i en periode og etter pandemien en ny gruppe fra vår 2022. Fra høst 2023 fasiliteter hun en koselig inkluderende gruppe på Nakuhel i Asker; på et hjertested i naturen. 

Wendy har studert ergoterapi og holistisk massasjeterapi i Nederland, noe som har hjulpet henne til å komme i kontakt med hva hun føler er virkelig viktig i livet. Særlig vil massasje, når den gis med respekt og kjærlig kontakt skape en trygghet, (selv)tillit og en mulighet til å komme i kontakt med følelser og sannheter som kroppen holder på. En forbindelse med Biodanza; å være sterk i sårbarhet og alt du er, tro mot deg selv.

Innen Biodanza-systemet har hun følgende påbygning og spesialisering:

Biodanza Voice & Percussion 2018 - Lærer: Sergio Cruz

Biodanza Identity and the four Elements 2019- Lærer: Helene Levy-Benseft (kun deltatt på workshopen og vil delta på opplæring ved en senere anledning)

The Hero's journey (inspired by the work of C.J. Pearson) 2022 - Lærer: Flavio Boffetti

bottom of page