top of page

Kontakt med livet- på nett


Tenk så herlig det er å kunne danse Biodanza hjemme i din egen stue! Som menneske ligger det i oss at vi trenger nærhet og kontakt <3 Så godt det er å stresse ned og lytte til hjertets visdom. La livet få utfolde seg og leve i tillit til at alt er som det skal være!


Når korona stoppet min mulighet til å kunne tilby ukentlige Biodanza-klasser så åpnet det seg opp nye muligheter!

Jeg drømte å skape online Biodanza bare uken etter nedstengingen, og laget nettside og var "klar" .. Men så dukket det opp andre valg og hendelser i livet som måtte på plass i meg.


Nå er jeg klar for å dele min kunnskap og livsvisdom gjennom ukentlige Biodanza grupper på nett.


Hold deg frisk og ta vare på hverandre og bli med på å danse livets dans online!

Sjekk ut dager og tider på www.digi-danza.no6 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page