top of page
Ida potrett.jpg

IDA WADEL

Biodanza med Ida og Lise

Nesodden og Oslo

«Jeg elsker Biodanza, jeg elsker å danse biodanza og jeg elsker å fasilitere biodanza. Når jeg beveger kroppen min beveger jeg også mitt indre liv, så mye har falt på plass og jeg opplever en betraktelig økt livskvalitet etter biodanza kom inn i livet mitt. Å nyte livet har kommet i høysete, og gleden har fått større plass»

Ida Wadel startet å danse biodanza allerede i 2011 og ble så begeistret at hun ble en del av kull 2 ved Norsk Biodanzaskole. Februar 2019 ble hun ferdig utdannet biodanzalærer med tittelen; «Med tillatelse til å ha det godt».

Hun har arbeidet med mennesker i hele sitt voksne liv, både med grupper, undervisning og terapi. Hun er fortsatt levende interessert i potensialet vi alle innehar og å delta i den enkeltes reise og utvikling, dette både som biodanzalærer og i utdanning av terapeuter ved Norsk Gestaltinstitutt.

På Nesodden fasiliterer hun ukentlige biodanzaklasser sammen med Lise Aksjøberg. Sammen har de dannet et kvinnenettverk og holder jevnlige retretter og workshop for kvinner i Norge og Sverige. De tilbyr også dags- og helgeworkshops med tema som passer både menn og kvinner, nye og øvede. Ida holder også workshop og retretter med kombinasjonen biodanza og mindfulness.

bottom of page