top of page

søn. 12. mars

|

Majorstuen

"Styrke - Lidenskap - Glede" Workshop med Rosario Hernández

Biodanza Norge og Norsk Biodanza Lærerforening inviterer til nærende Biodanzaworkshop med Rosario Hernández som er direktør Biodanzaskolen i Stockholm. Passer for deg som har danset Biodanza før.

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer
"Styrke - Lidenskap - Glede" Workshop med Rosario Hernández
"Styrke - Lidenskap - Glede" Workshop med Rosario Hernández

Tid og sted

12. mars 2023, 11:00 – 17:00

Majorstuen, Bogstadveien 49, 0366 Oslo, Norge

Om arrangementet

Vi utforsker styrke, lidenskap og glede og ser hvordan disse ressursene beriker livene våre og gir oss mulighet til å skape og kjenne livskraft og livsglede.

Biodanza Norge inviterer til dans på Scenehuset med Rosario Hernandes.

Rosario har grunnlagt og driver Biodanzaskolen i Stockholm. Rosario underviser med varme, lekenhet og stor faglig dyktighet. Det er med stolthet og glede Biodanza Norge inviterer deg til denne dagsworkshopen. Workshopen passer for deg som har erfaring med biodanza. Er du i tvil om workshopen passer for deg er du velkommen til å kontakte Kristine Stray-Knudsen tlf: 917 85 233, eller Anita Suruchi Holmby Tlf: 996 42 665 eller Vibhi Merete Tveita tlf: 916 44 225.

Ta med deg behagelige klær du kan bevege deg i, vannflaske og mat. Vi danser på Scenehuset i Oslo. Bogstadveien 49, 0366 Oslo. Det er en rekke kafeer og restauranter i nærområdet så det er også mulighet for å gå ut og kjøpe mat i pausen.

Pris for medlemmer av NBL- kr 800.- for 2 workshoper på søndag. Denne inkluderer i tillegg: Årsmøte, faglig oppdatering, vivencia med Rosario på lørdag, samt middag på lørdag.

Pris for ikke medlemmer- kr 800.- for 2 workshoper på søndag!

Du kan betale kr 800.- til Vipps Norsk Biodanza Lærerforening (NBL) (vi venter på eget vippsnr, så inntil videre vipps til Anita Holmby 99 64 26 65), eller be om en faktura så sender vi deg det!

Dele dette arrangementet

bottom of page