top of page
Anne.jpg

Anne B. Solli

Livet har alltid vært en arena for utforsking av bevegelse og mening for meg. Med diverse erfaringer innen mange ulike behandlinger og helsevern, har det vært mange muligheter til å åpne dører inn til mulige berikelser av hva livet kan by på.

Da jeg først oppdaget biodanza for i 2009 var det som å komme hjem. Både i meg selv, i gruppa - og i det språket og forståelsen av livet som biodanza inviterer til. Nå har jeg undervist siden 2013 og det er en reise av stadige nye dører som kan åpnes. Utrolig takknemlig for alt jeg kan få bevege, oppdage, berike, møte, favne, erkjenne, undres over... Og uendelig glad, ydmyk og takknemlig til alle dere der ute som kommer til mine workshops og grupper - dere er en utrolig kilde til livets mening, glede, varme, nærhet, kreativitet, tillit og kjærlighet. ♥

Anne Birgitte Solli er tidligere utdannet industridesigner og lærer i kunst- og håndverksfag, og har jobbet med alt fra kostyme- og klesdesign til møbel-/interiørdesign. I sitt virke her mottok hun flere utmerkelser, blant annet for konseptet Audrey - et klesdesignkonsept med scooterklær for kvinner inspirert av Vespa, Audrey Hepburn og 50-60-talls mote. Dette konseptet lanserte hun i Norge i 2006 og siden i andre europeiske land i 2009, da i samarbeid med det italienske firma Oltremoto. Som designer ble hun ansett for å ha ekstraordinær estetisk sans, være grundig og stilsikker, samt ha en integrert forståelse og ønske om et miljømessig fokus.

 

Høsten 2019 åpnet hun Mon:olá earth connecting center hjemme der hun bor, i skogen på Nesodden. Her inviteres til biodanza, film-kvelder, behandlinger og ulike kurs/workshops med henne selv og andre - som sammen med naturen og estetikken i omgivelsene og rommene inviterer til å åpne for en større forbindelse, mening og hjertekontakt. (Mon:olá betyr Moder Jord på cherokee.)

bottom of page