man. 20. jan.

|

Sandvang

Vinterdans

Biodanza på Sandvang

Registration is Closed
See other events
Vinterdans

Tid og sted

20. jan. 2020, 18:30 – 03. feb. 2020, 20:30

Sandvang, Hellaveien 234, 1458 Fjellstrand, Norge

Om arrangementet

VELKOMMEN TIL BIODANZA PÅ SANDVANG Livet kan være riktig så godt når vi gir oss selv tillatelse til å danse det som er. La musikken, bevegelsene og øvelsene vekke kroppen, sansene, hjertet og følelsene. Når vi gir oss selv anledning til å erfare oss selv innenfra, fra senteret vårt, hjertet vårt og vår essens.

Januar og februar kan for mange oppleves litt næringsfattige og det er naturlig å trekke seg litt tilbake, som resten av naturen gjør. Samtidig trenger vi fortsatt å bevege oss, bli berørt, kjenne forbindelse til hverandre og erfare at livet er mer.   Vi inviterer deg til å danse deg varm og myk både inni og utenpå, til medmenneskelige møter og til å erfare at det er lov å ha det godt.

* Klassene starter med en kort introduksjon til kveldens tema, så beveger vi oss inn i sirkelen og danser sammen i en drøy time.

* Velkommen til kvinner og menn som ønsker å oppleve gleden ved å bevege seg til musikk, deg som ønsker å utvikle deg og deg som har lyst å danse i et fellesskap med andre.

* Det er gøy å danse Biodanza! sa en av våre deltakere på vei ut døra. Og det er vi helt enige i, men biodanza er også mye mer.

BIODANZA - i livets dans skaper vi forbindelser i oss og mellom oss, vi styrker identitet og tar i bruke vårt iboende potensiale. Biodanza har et helhetlig syn på menneskers helse og utvikling, og gir rom til alle typer uttrykk og bevegelser. Ved å delta på grunnkurset får du en smak og innføring som kan gi deg helt nye opplevelser. Det vil være mulighet til å utforske Biodanza videre etter endt grunnkurs.

PÅMELDING Du melder deg på 4 gangene. Kurset i sin helhet koster 900,- Du sikrer din påmelding ved innbetaling av kursavgiften til konto 0540.58.73151 (OBS - nytt), eller på vipps til Lise 40249066 innen 5 januar. Send oss også en melding via Biodanza med Ida og Lise med ditt navn og en epostadresse.

OBS; Du kan også velge å melde deg på 8 ganger, kurs 1 og 2. Datoene i kurs 2 vil være 10 og 24 februar / 2 og 9 mars. Du får da 8 kurskvelder for 1500,-

ÅPNE KVELDER 13 januar og 10 februar er åpne kvelder, det betyr at vi tar imot besøk fra både nye og erfarne. Pris for drop in er kr 250,-

GODT Å VITE Kurset passer godt for deg som ikke har danset tidligere, deg som har tatt grunnkurset i høsten 2019 samt deg som har danset før og som ønsker en innføring i det grunnleggende. For deg som har danset en stund er det alltid noe nytt å oppdage.

Alle grupper er unike, alle møter er unike!

Vi danser gjerne barbeint og med klær det er lett å bevege seg i, gjerne lag på lag da intensiteten endrer seg underveis. Det også er lurt å ta med en vannflaske. Du trenger ingen forkunnskaper innen dans.

OM OSS: Lise, Lydia og Ida har danset Biodanza sammen siden 2013, og vi har hatt ukentlige grupper på Nesodden siden 2017.

♥  Ida er utdannet biodanzalærer og har også en master i gestaltterapi. Hun har jobbet med mennesker hele livet, både som terapeut, veileder og coach. Hun fasiliterer jevnlig meditasjons og mindfullnessgrupper, og underviser workshops med kombinasjonen Mindfulness og Biodanza.

♥  Lise er barnevernspedagog og har jobbet med mennesker i ulike settinger i alle år, hun har også lang erfaring fra å jobbe med flyktninger. Er snart ferdig med utdanning som biodanzalærer, og har tatt en videreutdanning i danse-og bevegelsesterapi i 2019.

♥  Lydia er utdannet sosialpedagog, dansepedagog og yogalærer og har fullført den obligatoriske delen av Biodanzaskolen. Hun har 30 års erfaring med å holde grupper og har drevet med bevegelse og dans hele livet.

Hjertelig velkommen!!

SAGT OM BIODANZA MED IDA OG LISE:

«Dere gir oss tillatelse til å ha det godt»

«Lise og Ida skaper et trygt rom til å danse og erfare»

«Jeg oppdaget noe helt nytt»

«Minst like bra som massasje pluss meditasjon. Og masse bra musikk og morro bevegelse attpå.»

«Jeg kan komme sliten på biodanza, og gå ut etterpå å føle meg glad og lett til sinns» Unni Heim, faglig leder ved Norsk Biodanzaskole sier «Dere er så grundige og samtidig så lekne, dere gir tillatelse og dere er omtenksomme. Dere hegne om gruppa deres.» «Jeg er helt trygg på å sende deltakere til gruppa deres».

Dele denne eventen