lør. 15. feb.

|

Fossveien 24

Somos Medicina - We are Medicine - Transformative Biodanza workshop with Unni Heim

Velkommen til en transformativ Biodanza workshop med Unni Heim i Oslo (contact me for english info if needed) Lørdag 15. februar klokken 13 - 20 og Søndag 16. februar klokken 11 - 17 Fossveien 24, Grunerløkka i Oslo

Registration is Closed
See other events
Somos Medicina - We are Medicine - Transformative Biodanza workshop with Unni Heim

Tid og sted

15. feb. 2020, 13:00 – 16. feb. 2020, 17:00

Fossveien 24, Fossveien 24, 0551 Oslo, Norge

Om arrangementet

Somos Medicina - We are Medicine

Denne helgen inviterer jeg oss til å rette fokus mot våre iboende helberedende krefter.

Mange av oss ser akkurat nå at strukturer endres rundt oss, vi ser at mørket kommer til overflaten og det er tilsynelatende store motsetninger som søker å manifisteres.

Mange av oss ser også at vi bor på en ufattelig vakker, klok, vis, magisk og dyrebar planet. Vi ser at vi mennesker også er del av dette vakre og dyrebare.

Transformasjon er en del av livssyklusen overalt; både i universet, i våre samfunnstruktuer og i våre emosjoner.

Vi er en del av den store syklusen av liv, død og gjenfødsel.Vi er en del av skapelsen.Vi er en del av planetens medisin. 

La oss starte med oss selv.

La oss tillate at strukturer endres.La oss tillate oss å føle.La oss se, erfare og sanse oss selv med uskylden til et nyfødt barn. 

Alt dette blir mulig når vi også tillater oss å høre til,når vi erfarer oss selv igjennom sansene og ikke bare med vår mentale kapasitet,når vi våger å gi slipp på den vi tror vi er,når vi lener oss inn i livsenergien, kjærligheten og lyser vi er en del av.

Nøkkelord: Heling, transformasjon, shamanisme, lys, skyggen og mørket, aksept, eksistensiell kreativitet og spiritualitet.

Hvem kan delta?Alle som føler tiltrekning til dette temaet, og som ønsker å koble seg dypere med seg selv, andre og livet som helhet er velkommen. Det er likevel å anbefale at du har tidligere erfaring med biodanza eller annet spirituelt arbeid da dette arbeidet inviterer til å gå dypere i oss selv. Det er også en forutsetning at du har evne til en sunn affektregulering.

Adresse:Fossveien 24, Grunerløkka

PS: Vi bruker inngangen på siden av bygget, der Grunerstubben møter Steenstrupsgate. Dette er bak kirka ved Birkelunden. Detaljer kommer i epost etter at du har meldt deg på.

Pris: Kr 1500 (Har du sesongkort i en av mine ukesgrupper i 2020 eller er du elever ved Norsk Biodanzaskole i 2020? I så fall er prisen kun Kr 1200).

Påmelding: Send en epost til unni@biodanza.no OG overfør kursavgiften til konto 9044 11 01219. Merk din innbetaling med navn og medisin.

Dele denne eventen