man. 20. jan.

|

Varnaveien 27

Biodanza - fellesskap og glede i Moss

La oss feire livet!

Registration is Closed
See other events
Biodanza - fellesskap og glede i Moss

Tid og sted

20. jan. 2020, 18:30 – 09. mar. 2020, 19:30

Varnaveien 27, Varnaveien 27, 1526 Moss, Norge

Om arrangementet

♥ lig velkommen til Biodanza

Biodanza handler om å være menneske, og skape fred og kjærlighet mellom oss og alt levende gjennom å omfavne det som er godt og nærende i livet.

Vil du føle at du hører til og blir annerkjent for den du er uansett hvor du kommer fra, og at du kan inkludere andre i ditt liv med tillit og aksept?

Vil du være med å skape et fellesskap der vi danser, deler, opplever, nyter  og skaper sammen. Et sted der vi lærer hverandre å kjenne med aksept og kjærlighet, mens vi oppdager nye ting med oss selv og omgivelsene og har det fint og morsomt på veien?

Vil du føle deg mer vital, leken, kreativ og levende, der gleden og nytelsen har stor plass?

Biodanza hjelper oss å ta imot livet slik det er, og vite at det hele tiden endrer seg, Vi erfarer at livets flyt og vibrasjon kan slippe til selv når vi opplever sorg og smerte. En klasse i biodanza kalles en vivencia. Musikken, dansen og samværet med de de andre helper oss å skape akkurat det vi ønsker å oppnå. De som kommer til ukentlige klasser opplever ofte at de tar større del i sitt eget liv, at de stresser mindre, føler seg mer vel og er friskere både fysisk, psykisk og sjelelig. Biodanza har rørt meg dypt, og hjulpet meg til å se på livet på en ny og bedre måte ♥ Disse klassene er grunnleggende klasser og passer for alle som vil bevege seg til musikk, være med andre og er litt nysgjerrig på det som er nytt i livet.

Du trenger ikke noe utstyr eller spesielle klær, men ha på noe som er godt å bevege deg i, og ta med en vannflaske. Vi danser helst barbein. Du kan ha på sokker som ikke sklir, men ikke sko.

Etter vivencia vil det alltid være rom for å snakke sammen og ta en kopp te :) Har du noen spørsmål kontakt med Line på mail linebiodanza@gmail.com eller tlf 92839642 PÅMELDING OG PRISER: Sesong 20.01.20 til 09.03.20 (8 ggr à) kr 1500,- Skoleungdom/studenter m/bevis og pensjonister kr 1200,- Bevis kan kreves.

EarlyBird pris for påmelding før 31.12. kr 1350/1080. Kan bekreftes ved å betale depositum på kr 300,-, som ikke er refunderbart.

Du melder deg på her: https://www.deltager.no/line_vivian_lyng_20012020

Eller ved å betale til VIPPS 133 149 - Terapeutene på Høyden. Husk å merke med BIODANZAKURS I utgangspunktet er det ikke Drop in. Kun for deg som har erfaring med biodanza. Da er prisen kr 230,- pr. klasse / Skoleungdom/studenter med bevis  kr 170,- Betales med VIPPS i døra.

Du kan melde deg på til enkelttimer her: https://10to8.com/book/xyluwo-free

Inkludert i kurs/sesongkort: - 30 min egenveiledning. - 20 % på en Somatic Bodywork behandling (normalt kr 1050.-) - 20 % rabatt på andre kurs og workshops arrangert av oss denne våren. Lærer er Line Vivian Lyng, som er utdannet og sertifisert fra Norsk biodanzaskole. Hun har undervist i biodanza siden 2014. Hun har i tillegg lang erfaring fra arbeid med mennesker som terapeut, yogalærer og kroppsbaserte behandlinger. Du kan lese mer om henne på nettsiden www.linevivianlyng.no eller på fb-siden til Terapeutene på Høyden. Instagramnavn: Terapineline. Bli gjerne med i gruppene "Biodanza med Line" og "Body, Soul and Life" her på fb om du vil følge med på hva vi tilbyr av kurs etc.    

Dele denne eventen